onsdag 17 februari 2010

Luftfärdens dag

Dagens OS-magont var att följa Anja Pärson i störtloppet. När jag precis hade börjat slappna av och tänka att hon klarar det här. Just då kom kraschen. Anja och ett tänkt silver flög all världens väg. Efter en lång, lång luftfärd landade Pärson. Allt kändes på gränsen. Och det var skönt att se Anja Pärson vakna till liv.

Den klassiska sprinten blev inte riktigt det guldregn som målats upp. Stabila Anna Olsson var kul att följa. Trots att det blev en sån där förarglig fjärdeplats. Piteås Magdalena Pajala bjöd återigen på offensiv skidåkning. Även om det inte räckte till final den här gången.

Norges Marit Björgen imponerade. Men mest frågetecken bland damerna gav Majdic som på uppvärmningen stod för en ordentlig luftfärd utanför banan. Hon pressade sig genom loppen och slutade som bronsmedaljör.

Emil Jönsson saknade sin extraväxel och fanns inte med i herrfinalen. Istället rysk dominans före den där norrmannen (han som gömde sig i skogen sist- eller hur det nu var).

Det verkar inte vara arrangörernas mästerskap. Eller vad säger man annars om alla missar?

1 kommentar:

Photo by emma sa...

du vill du ha större bilder har jag en länkt du kan kika på http://mermusik.blogspot.com/2009/08/hur-man-far-storre-bilder-i-blogspot.html